Pezullohen fluturimet në Ataturk të Stambollit

Pezullohen fluturimet në Ataturk të Stambollit

Pezullohen fluturimet në Ataturk të StambollitTë gjitha fluturimet janë pezulluar në Aeroportin Ataturk të Stambollit, i cili është qendra kryesore e trafikut ajror në Turqi, për shkak të reshjeve të borës.

Turkish Airlines ka anuluar 200 fluturime të planifikuara për 18 dhe 19 shkurt.

Raportet thonë se edhe disa linja të transportit publik në Stamboll janë mbyllur, duke përfshirë edhe tragetet.