Pervez Musharraf pritet të dal para një gjykate në Pakistan

Pervez Musharraf pritet të dal para një gjykate në Pakistan

Pervez Musharraf pritet të dal para një gjykate në PakistanPritet që ish- presidenti pakistanez, Pervez Musharraf të dal para një gjykate në vendin e tij.Musharraf akuzohet për tradhti, për pezullim të Kushtetutës dhe vendosjen e gjendjes së jashtëzakonshme në nëntor të vitit 2007.

Por, mbetet e paqartë nëse Musharraf, do të paraqitet në gjykatë.Ky rast ka rritur tensionet mes ushtrisë së fuqishme të Pakistanit dhe qeverisë së saj civile.

Musharraf herën e parë nuk ishte paraqitur në gjyaktë me pretendimet se kishte problemet shëndetësore.Urdhër i fundit që Musharraf të paraqitet në gjykatë ishte lëshuar javën e kaluar.

Avokatët e Musharraf, kanë kërkuar që atij t’i lejohet të udhëtojë jashtë vendit për trajtim mjekësor.