Përshëndetje baba!

Përshëndetje baba!

Dy djem po qëndronin në zyrën ku ishin duke bërë kurorë një çift.

Ata të dy i thonë njëri-tjetrit: – A ta trembim këtë çift?

– Po, ia kthen tjetri. Njëri nga ata shkon te çifti dhe i thotë dhëndrit: – Përshëndetje baba!