Përkujtohet 7-vjetori i pavarësisë së Kosovës

Përkujtohet 7-vjetori i pavarësisë së Kosovës

Përkujtohet 7-vjetori i pavarësisë së KosovësAmbasada e Kosovës ne Tiranë ka organizuar nje mbrëmje pritje per kujtimin e 7 vjetori te pavarësisë se Kosovës. Mbrëmja ka bashkuar liderët politike ne vend si presidenti Bujar Nishani, kryeministri Edi Rama, kryetari i opozitës Lulezim Basha e ish-kryeministri Berisha.

Ambasadori i Kosovës ne Tiranë Sulejman Selimi ne fjalën e tij hapëse ka falenderuar Shqipërinë per kontributin dhe mbështetjen qe i ka dhënë Kosovës ne rrugën e saj drejt pavarësisë.

Selimi gjithashtu theksoi se tashme qëllimi i Kosovës është e ardhmja europiane. Ne mbremghje ishin prezent edhe Kryetari i Kuvendit te Kosovës Kadri Veseli dhe trupat diplomatik ne Shqipëri.