Për kë e ka marrë malli Alberie Hadergjonaj?

Për kë e ka marrë malli Alberie Hadergjonaj?

Për kë e ka marrë malli Alberie Hadergjonaj?Ka kohë që jeton në Amerikë. E largësia që është mes Shqipërisë dhe SHBA ka bërë që këngëtarja Albërie Hadergjonaj të mos mund të vizitojë shpesh shtetin shqiptar.

Prandaj, malli për Shqipërinë e kryeqytetin është shumë i madh për Alberiën. Kështu së paku ka konfirmuar ajo përmes një fotografie të hedhur në Instagram.

“Sa mall kam per Tiranen qe e dua shume .Faleminderit revistes “ELEGANCE” qe me solli ne formen me te mire ne cdo rruge te bukur te Tiranes.Faleminderit @ermiraisufaj per intervisten dhe dashamiresin..Faleminderit @fadilberisha per fotot e mrekullueshme xo..” janë fjalët e këngëtares.