Pensionistët

Pensionistët

– Dy pensionistë menduan të jetonin pak kohë sikur të ishin të rinj. Plaku i tha plakës që kur të fishkëllente, ajo të dilte tek dritarja. Doli plaku dhe më pas fishkëlleu.

Plaka nuk doli. Hyri plaku në shtëpi dhe i tha: -Përse nuk dole. Plaka iu përgjigj: – Nuk më la mami!