Penelope Cruz nuk ka fund

Penelope Cruz nuk ka fund

Penelope Cruz nuk ka fundPenelope Cruz është duke e siguruar publikun se talenti i saj nuk merr fund. Aktorja e famshme të hollivudit e cila gjithashtu është shndërruar në një modele dhe dizenjuese shfaqet në bashkëpunimin me Miguel Bose.

Këngë më e re në të cilën shfaqet Penelope është “Decirnos Adios” dhe është pjesë e albumit të Miguel i titulluar “Papitwo”.

Gjithçka është kompozuar nga vëllai i Penelope, Eduardo Cruz.

Penelope Cruz nuk ka fund