Penelope Cruz

Penelope Cruz në bikini në bregdetin italian

Kjo verë ka mundësuar tabloidët rozë të nxjerrin fotot në bikini të shumë personazheve të njohura të artit dhe të politikës në botë por këtë herë është rradha e aktores Penelope Cruz.

37 vjeçarja është shfaqur në bikini sëbashku me bashkëshortin e saj Savier Bardem dhe djalin e tyre të vogël. Mediat komentojnë se bikini i saj i ngjan stilit të atyre që vishte aktorja Sophia Loren. Çifti është vendosur në Italinë e jugut.