PayPal  jep gabimisht 92 kuadrilione dollare

PayPal jep gabimisht 92 kuadrilione dollare

PayPal  jep gabimisht 92 kuadrilione dollareMe siguri qe e ka gezuar nje person shume, por perkohesisht.

Behet fjale per udheheqesin ekzekutiv te Pensilvanise, Chris Reynolds, i cili ka marre nje shume prej 92 kuadrilione dollare – $92,233,720,368,547,800 dollare per te qene me te sakte – nga PayPal.Te pakten keshtu thuhet ne deklaraten e tij me e-mail gjate qershorit.

Ndoshta disa tashme mund ta kene konsideruar mundesine qe te blejne NewsCorp, BMW dhe Exxon ne punen e pare investuese.Reynolds ne fakt ben disa shitje te gjerave te perdorura ne eBay per nje pagese. Sidoqofte, ai nuk eshte ndjere qe biznesi i tij po shkonte aq mire. PayPal ka pranuar per CNN qe kishe ndodhur nje gabim. Vete ndermarrja nuk e ka ate shume te parase.

Ne nje gjest per miresjellje, PayPal ofroi qe te bente nje donacion per nje arsye te zgjedhjes se Reynolds-it. Sasia nuk eshte cekur, por sigurisht qe eshte me pak se 92 kuadrilione dollare.