Partneri i Ferid Aganit u kërkon haraç donatorëve

Partneri i Ferid Aganit u kërkon haraç donatorëve

Partneri i Ferid Aganit u kërkon haraç donatorëveNjë skandal tjetër me vënien në haraç donatorëve ka ndodhur tash në Kosovë.

Organizata “Gjysmëhëna e Kuqe”, që udhëhiqet nga Adem Ademi, zyrtar i Partisë së Drejtësisë, ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Ferid Aganin, ministër i Shëndetësisë dhe kryetar i PD-së.

Por, siç shkruan Tribuna, një donator arab është ankuar se pas kësaj marrëveshje i janë kërkuar para për t’u jetësuar faza e dytë e një projekti që 20 fëmijëve kosovarë do t’ua kthejë dëgjimin dhe të folurit.