Pamela Anderson ndahet nga burri i tretë

Pamela Anderson ndahet nga burri i tretë

Pamela Anderson ndahet nga burri i tretëLidhjet e Pamela Anderson duket se gjithmonë kanë një fund aspak të lumtur, pasi ajo shquhet për ndarjet e shpeshta.Këtë herë ajo do të ndahet për herë të tretë.

Pamela Anderson i ka dhënë fund lidhjes me Rick Solomon. 47 vjeçarja ka firmosur divorcin, për tu ndarë nga burri i saj i tretë.

Sipas burimeve, thuhet se ajo u nda nga burri i saj prej një viti të martën dhe firmosi dokumentat në gjykatë ditën e mërkurë.