Pacolli mbush 62 vjeç

Pacolli mbush 62 vjeç

 Pacolli mbush 62 vjeçSot, zëvenendëskryministri i parë i Kosovës, Behxhet Pacolli, mbush 62 vjeç. 

Ditëlindja e 62-të nuk i ngjasonte të tjerave, pasi një lumë mesazhesh po qarkullojnë në rrjetet socialë nga simpatizantët e tij. Datëlindjen po ia urojnë edhe bashkëpartiakët.
Pacolli ka lindur më 30 Gusht 1951 në Marec të Prishtinës, është biznesmen dhe politikan shqiptar me nënshtetësi zvicerane.

Ndryshe, Pacolli shpeshë herë u ka ndihmuar financiarisht shumë familjeve me kushte të rënda jetese.