OSBE: Humbet kontakti me ekipin e dytë në Ukrainë

OSBE: Humbet kontakti me ekipin e dytë në Ukrainë

OSBE: Humbet kontakti me ekipin e dytë në UkrainëOrganizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) thotë se e ka humbur kontaktin me ekipin e dytë të vëzhguesve në pjesën lindore të Ukrainës, që është nën kontrollin e separatistëve.

Më 26 të këtij muaji, OSBEja e kishte humbur kontaktin me katër vëzhgues civilë në lindje të qytetit Donjeck.

Deri tash, OSBE-ja nuk e ka konfirmuar pretendimin e liderit të vetëshpallur të Luhanskit, Aleksei Chmilenko, se ekipi është liruar pasi u janë kontrolluar dokumentet./rel/