Organizimi i zgjedhjeve, Berisha mbledh krerët e degëve të partisë

Organizimi i zgjedhjeve, Berisha mbledh krerët e degëve të partisë

Organizimi i zgjedhjeve, Berisha mbledh krerët e degëve të partisëKryetarët e degëve të Partisë Demokratike dhe ato të Grup Seksioneve janë thirrur sot në një takim nga kryeministri Berisha i cili pritetë të japë edhe porositë e para për zgjedhjet e 23 qershorit.

Temë kryesore e diskutimit do të jetë mënyra e organizimit të zgjedhjeve dhe alternativat që do tu paraqiten shqiptarëve për një mandat të tretë qeverisës të forcës më të madhe në pushtet.