OKB mban sot një seancë për Kosovën

OKB mban sot një seancë për Kosovën

OKB mban sot një seancë për KosovënKëshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara sot do të debatojë për raportin e fundit të Sekretarit të Përgjithshëm Ban Ki-moon për Kosovën.

Në debatin e sotëm në selinë e OKB-së në New York, do të flasin edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë, Ivica Dacic.

Raporti i fundit i Kombeve të Bashkuara për situatën në Kosovë, thotë se viti i kaluar ishte një “vit i përparimit të rëndësishëm politik”.