Nusja vajton në varrin e të atit

Nusja vajton në varrin e të atit

Nusja vajton në varrin e të atit23-vjeçarja Paige Edin kurorëzoi në martesë lidhjen e saj të dashurisë, por gjatë dasmës preferoi të vizitonte varrin e të atit, e veshur me fustanin e bardhë.

Fotografia prekëse, e bërë publike nga fotografi i dasmës së saj, po bën xhiron e botës në internet dhe i ka bërë të gjithë të lotojnë.