Nuk është një gjashtëvjeçar normal, por çfarë ai thotë, thyen zemrat e të gjithëve

Nuk është një gjashtëvjeçar normal, por çfarë ai thotë, thyen zemrat e të gjithëve

Nuk është një gjashtëvjeçar normal, por çfarë ai thotë, thyen zemrat e të gjithëve Grant është një djalosh i mrekullueshëm i cili dëshiron t’i tregojë botës se, edhe pse kishte lindur ndryshe nga shumica, ai është saktësisht i njëjtë me të gjithë gjashtëvjeçarët e tjerë.Grant ka lindur me çrregullim të quajtur “dysplasia diastrophic”. Ose, siç ai e quan vetë, është një person i vogël, transmeton Telegrafi.

Shumë njerëz supozojnë se Grant dhe vëllai i tij më i vogël janë binjakë, sepse ata janë të të njëjtës madhësi.

Ju do të prisni se kjo gjë ka lënduar ndjenjat e një djali të vogël, pasi ai është pesë vjet më i vjetër se vëllai i tij, por çfarë Grant ka për të thënë në lidhje me madhësinë e tij është krejtësisht frymëzuese.

Në videon më poshtë, të cilën mamaja e Grantit e ka postuar në Youtube, ai na përulë me fjalët e tij të bukura.

“Dëshira ime për botën është që çdonjëri ta dojë njëri-tjetrin”, thotë Grant. “Ne jemi vetëm disa njerëz që mundohen të bëjnë më të mirën”.

Ai mund të jetë i shkurtër dhe i ri, por nuk mund të mohohet se ka një zemër të madhe. Ky djalosh do t’iu detyrojë që të qeshni… dhe të ndryshojë mënyrën se si ju i shihni të tjerët.

“Më pëlqen të vrapoj, të luaj, të ngjitem, t’u bie instrumenteve muzikore, dashurojë vallëzimin, më pëlqen arti, më pëlqen të gatuaj…”, thotë Grant.

Megjithatë, e pranon se ka edhe momente kur ai nuk ndihet shumë mirë.

“Vërtetë ndihem i lënduar kur njerëzit thonë: Ja, është një bebe atje”.

Ai thotë se ndonëse disa njerëz mendojnë se ai nuk mund të bëjë shumë gjëra, ai mund t’i bëjë shumicën, ndonëse me vështirësi.

“Unë mund të bëjë gjithçka”, shprehet Grant.

Shikojeni këtë video prekëse.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=jwbn_9386Dg”]