Nora humbet linjat perfekte

Nora humbet linjat perfekte

Nora Istrefi është dobësuar dhe kjo vihet re dhe në debutimin e saj të fundit, atë në Pejë.

Këngëtarja në këtë sezon vere ka një axhendë të ngjeshur me koncerte nëpër qytete të ndryshme, por fotoja e fudnit që po qarkullon në internet na tregon një Nora të dobët.

Kjo vihet re dhe në barkun jo aq të sheshtë të këngëtares, që megjithë varjen e lëkurës, këngëtarja nuk është kujdesur të fshehë me anë të veshjes dëmtimin që po i ndodh nga rënia e kileve të tepërta.

  • visari

    je shum seksi1 nora
    te du shum
    qaooooo