Nora dhe Vig Poppa e nisin me ‘Big Love’ 2013-tën

Nora dhe Vig Poppa e nisin me ‘Big Love’ 2013-tën

Nora dhe Vig Poppa e nisin me ‘Big Love’ 2013-tënNora Istrefi e ka nisur vitin 2013 me një bashkëpunim me rep këngëtarin Vig Poppa, pasi kanë realizuar një videoklip që pritet të bëhet hit i vërtetë.

Big Love- ashtu siç do prodhim tjetër i Three Dots Production premton te shndërrohet në një hit i cili do te ishte nisja me e bukur e 2013 për këngëtaren e njohur Nora Istrefi por edhe për repistin Vig Poppa i cili është njeri nga pjesëtaret e grupit KAOS.

httpv://www.youtube.com/watch?v=L0GulZjIDyc