Nju Jork: 7 të vdekur nga aksidenti me tren

Nju Jork: 7 të vdekur nga aksidenti me tren

Nju Jork: 7 të vdekur nga aksidenti me trenSë paku shtatë persona kanë vdekur kur një tren i udhëtarëve ka goditur një makinë në veri të Nju Jorkut.

Aksidenti ka ndodhur pranë lagjes White Plains, rreth 30 kilometra larg qytetit.

Guvernatori i Nju Jorkut, Andrew Cuomo, ka thënë se shoferi i makinës dhe gjashtë njerëz në bordin e trenit kanë vdekur.

Së paku 650 njerëz kanë qenë në bordin e trenit.