Njoftime për ndërprerje të planifikuar të rrymës më 27 dhe më 29 korrik

Njoftime për ndërprerje të planifikuar të rrymës më 27 dhe më 29 korrik

Njoftime për ndërprerje të planifikuar të rrymës më 27 dhe më 29 korrikKEDS Sh.A. njofton se për shakqe të riparimeve , në disa rajo të Kosovës do të ketë shkyçje të rrymës më 27 dhe më 29 korrik,

Më 27.07.2013, në nënstacionin  NS 35/10 kV Kaçaniku do të shkyçen:

Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja prej orës 09:00 deri në orën 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Bobi (një pjesë), Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezi, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme.

Dalja 10 kV Pylltaria prej orës 10:30 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: lagjja Rakoc, lagjja Kisi, lagjja Saniteks, Runjeva, Llanishta, Gjurgjedelli, Kërbliqi, Dardhishta dhe  Leskovica.

Dalja 10 kV Bobi prej orës 13:00 deri në orën 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Dalja 10 kV Qyteti prej orës 14:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Kaçaniku (një pjesë), Vakufi, Shtëpia e mallrave dhe Policia e Kosovës.

Shkyçja bëhet me qellim të montimit  të mbrojtjeve rele multifunksionle.

Më 27.07.2013 në nënstacionin NS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shkabaj, prej orës 08:00-12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Mazgiti dhe Shakabaj

Shkyçja bëhet për nevojat e Bechel& Enka për ndërtimin e autostradës Morinë-Merdar.

Më 29.07.2013, do te shkyçen:

Në nënstacionin  NS 110/10 kV Prishtina I do të shkyçen:

Dalja 10kV J22-Preoci, prej orës 10.00-12.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Betonjerka “Fitorja”, EBC Commerce, lagjja Marigona 3, Auto Mekanika, HIB Petroli, Hotel EMERALD,  Spitali i Zemres ‘EDA”.

Dalja 10kV J18-Energoinvest, prej orës 12.00-14.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Meridian, ARDA REA, Tjerrtorja,Kompleksi Kinez, Energoinvesti, ETC, Shpend Shala, UNMIK Shneider, Migros.

Dalja 10 kV Jumko, prej orës 14:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Scancolor,Yumco, Lesna, Interex, Mabetexi, Viadukti, Trikom, Bercom, Albi Commerce, dhe Herta.

Dalja 10kV J13-Araganiti, prej orës 14:00-16:00:

Gjatë kohës  sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Eulexi, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesisë.

Dalja 10kV J08-Buçaj, prej orës 10.00-12.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbetet: Buçaj,

Dalja 10kV J23-Komuna e Re, prej orës 12.00-14.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komuna e Re, Doganat, Kazerma e FSK-se  “Adem Jashari”, Mekanika, dhe Prroni i Njelmët.

Në nënstacionin  NS 35/10kV Prishtina 3  do të shkyçet:

Dalja 10kV Hotel Grandi, prej orës 14.00-16.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Hotel Grandi, një pjesë e  Sheshit Nëna Terezë.

Në nënstacionin  NS 110/10kV Prishtina 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Ibrahim Banushi, prej orës 14.00-16.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ibrahim Banushi, rr. Elena Gjika dhe  Shtëpia e Pleqve.

Në nënstacionin  NS 35/10kV Fushe Kosove do të shkyçet:

Dalja 10kV Vragoli, prej orës 09.00-11.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Henci, Vragolia, Batusa dhe Miradi e Poshtme (një pjesë).

Dalja 10kV Bardhi i Madh, prej orës 11.00-13.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhi i Madh.

Në nënstacionin  NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10kV Prugovci, prej orës 14.00-16.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prugovci, Raskove dhe Bakshi.

Në nënstacionin  NS 35/10kV Drenas, do të shkyçet:

Dalja 10kV Komorani , prej orës 10.00-12.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Komorani, Pokliek i Ri, Koretica e Ulët, Koretica e Epërme, Zabeli i Ulët, Zabeli i Epërm , Raskova dhe Bakshia.

Dalja 10kV Gllobari , prej orës 12.00-14.00:

Gjatë  kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobari, Trestenik, Vërbovc, Çikatova e Vjetër, Shkabaj dhe Dobroshec.

Dalja 10kV Trasingu , prej orës 14.00-16.00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Shkyçja bëhet me qëllim të izolimit të tensioneve te konsumatorët individual komercial, njofton Departamenti për Marrëdhënie me Publikun i KEDS.