Njeriu qe han poça

Njeriu poç-ngrënës

Njeriu qe han poçaAi mund të mos jetë dhe aq i shëndoshë në kokë, por një njeri në Kinë ka pranuar se ai përkushtohet në ngrënie të poçeve elektrike.

52-vjeçari Wang Jun ka ngrënë mbi 1.000 poçe elektrike deri më tani, ndërsa zakonisht ha rreth 25 në muaj, njofton The Sun.

“Më kujtohet kur e kam ngrënë poçin e parë në moshën 12 vjeçare. Unë e bëra këtë si i vogël me shokët dhe pata një ndjenjë mjaft të mirë pas kësaj. Ishte një kënaqësi e madhe”, theksoi Wang.