Nje burre i sinqerte

Nje burre i sinqerte

Nje burre i sinqerte Kur ne nje cep hasin nje peshore gruaja hipen te peshohet. Atehere burri i thote:

– Nuk je aspak e shendoshe! Vetem se, proporcionalisht duhet te ishe paaaak me e gjate!

– Ashtu?! Dhe cfare gjatesie do te korespondonte me peshen time?!

– Dy metra e 50 cm!