besarthalimi

Një baladë nga Besart Halimi

besarthalimi“Prapë të ëndërroj” quhet kënga më e re e Besart Halimit, të cilën e ka kompletuar me videoklip.
Vet këngëtari ka bërë muzikën dhe ka shkruar tekstin e kësaj kënge.

Florent Boshnjaku ka bërë orkestrimin, ndërsa produksioni ASHA e ka realizuar videoklipin. /Telegrafi/

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=FcbyhQoVXqU”]