Nis Forumi Ekonomik Botëror

Nis Forumi Ekonomik Botëror

Nis Forumi Ekonomik BotërorRreth 2,500 udhëheqës politikë dhe biznesorë janë mbledhur në Davos të Zvicrës për Forumin Ekonomik Botëror.

Agjenda e sotme përqendrohet në çështjet e biznesit, përfshirë pasojat nga dokumentet që ka publikuar ish-kontraktori i inteligjencës amerikan, Edward Snowden, për spiunimin e SHBA-së.

Në forum marrin pjesë edhe presidenti i Iranit, Hassan Rohani, dhe kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu.

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, do t’i bashkohet forumit të premten.