Nicki Minaj j sensuale

Nicki Minaj j sensuale

Nicki Minaj j sensualeËshtë një ndër festat dhe mbrëmjet që nuk mundet kurrsesi që Nicki Minaj të humbte rastin. Ka bërë atë që di më së miri, të reklamojë format e trupit në fustane që lënë shumë pak për të imagjinuar. 

Kur vjen fjala tek pozat, 30 vjeçarja repere di të provokojë median dhe publikun. 

Fotografitë që shikoni janë realizuar ndërsa Minaj ndodhej në Las Vegas.