Nexhat Daci: E pamundur bashkëqeverisja Thaçi-Haradinaj

Nexhat Daci: E pamundur bashkëqeverisja Thaçi-Haradinaj

Nexhat Daci: E pamundur bashkëqeverisja Thaçi-HaradinajKryetari i LDD-së, Nexhat Daci, ka vlerësuar se Hashim Thaçi dhe Ramush Haradinaj nuk mund të bashkëqeverisin së bashku.

“Unë do të them se jam në përkrahje të Ramushit, por nuk besoj se dy liderët e luftës mund të bashkëqeverisin bashkërisht”, është shprehur Daci.

Ai i ka sugjeruar Haradinajt mos të heqë dora nga kërkesa për t’u bërë kryeministër, por këtë detyrë, sipas tij, ai duhet ta marrë pas zgjedhjeve, të cilat ka kërkuar të mbahen këtë vit.