Neser vendimi i Apelit për Haradinajn

Neser vendimi i Apelit për Haradinajn

Gjykata Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë do të japë neser, më 21 korrik vendimin lidhur me apelin e çështjes Haradinaj, Balaj e Brahimaj.

Pas vendimit të Gjykatës së Hagës, në prill të 2008-ës, për pafajësinë e Ramush Haradinajt dhe Idriz Balajt, prokuroria apeloi vendimin.

Apeli përfshin dhe rastin e Lah Brahimajt, që u dënua në vitin 2008 me gjashtë vjet burg.