Nesër rifillon mësimi në 23 institucione arsimore në Prishtinë

Nesër rifillon mësimi në 23 institucione arsimore në Prishtinë

Nesër rifillon mësimi në 23 institucione arsimore në PrishtinëKomuna e Prishtinës ka bërë me dije se nesër (10 shkurt)  do të rinisin procesin mësimor 23 institucione shkollore.

Ndërkaq, sipas Komunës, janë edhe 38 institucione tjera, parashkollore, fillore dhe të mesme që ende nuk i plotësojnë kushtet për rifillimin e procesit mësimor.

Në vijim, ju sjellim listën e plotë të shkollave që nisin dhe ato që nuk nisin procesin mësimor ditën e nesërme:

Institucionet shkollore që fillojnë mësimin më 10 shkurt:

Çerdhet
1.    I.P. “Dielli”
2.    I.P. “Yllkat”
3.    I.P. “Fatosat”
4.    I.P. “Xixëllonjat”
5.    I.P “Buzëqeshja”
6.    I.P “Ardhmënia”
7.    I.P. “Lulevera”

Shkollat fillore dhe të mesme të ulëta
1.    “Afërdita”
2.    “Avni Rrustemi”
3.    “Ditët e Minatorit”
4.    “Dëshmorët e 1921”
5.    “Fan S. Noli”
6.    “Filip Shiroka”
7.    “Ganimete Tërbeshi”
8.    “Isa Boletini”
9.    “Liria”
10.    “Nëna Terezë”
11.    “Ramiz Sadiku”
12.    “Rilindja”
13.    “Teuta”
14.    “Tefik Çanga”
15.    “Shkolla e Gjelbërt”
16.    “Shkolla e re në Hajvali”

Institucionet shkollore që nuk fillojnë punën më 10 shkurt:

Çerdhja
1.    “Gëzimi Ynë”

Shkollat fillore dhe të mesme të ulëta
1.    “Asim Vokshi”
2.    “Dardania”
3.    “Elena Gjika”
4.    “Emin Duraku”
5.    “Faik Konica”
6.    “Gjergj Fishta”
7.    “Hasan Prishtina”
8.    “Ismail Qemali”
9.    “Iliria”
10.    “Meto Bajraktari”
11.    “Nazim Gafurri”
12.    ” Naim Frashëri”
13.    “Pjetër Bogdani”
14.    “Zenel Hajdini”
15.    “7 Marsi”
16.    “Xhemail Mustafa”
17.    “Hilmi Rakovica”
18.    “Andon Z.Çajupi”
19.    “Ali Kelmendi”
20.    “Dituria”
21.    “Mitrush Kuteli”
22.    “Nexhmi Mustafa”
23.    “Shkendija”
24.    “Pavarësia”
25.    “Xh. Ahmeti”

Shkollat e mesme të larta
1.    “Sami Frashëri”
2.    “Xhevdet Doda”
3.    “Eqrem Çabej”
4.    “Dr. Ali Sokoli”
5.    “28 Nëntori”
6.    “Shtjefën Gjeqovi”
7.    “Hoxhë Kadri Prishtina”
8.    “7 Shtatori”
9.    “Abdyl Frashëri”
10.    “Prenk Jakova”
11.    “Gjin Gazulli”
12.    “Alauddin”