Nëna hedh fëmijën e porsalindur në banjë, shpëtohet nga zjarrfikësit

Nëna hedh fëmijën e porsalindur në banjë, shpëtohet nga zjarrfikësit

Nëna hedh fëmijën e porsalindur në banjë, shpëtohet nga zjarrfikësit Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në një provincë në Kinë, ku një nënë ka braktisur foshnjën e saj duke e hedhur në banjë.

Videoja e mëposhtme tregon imazhe të rënda por të gëzueshme pasi, i sapo linduri është arritur të shpëtohet nga tubat e banjës.

Kanë qenë të qarat e fëmijës që janë dëgjuar nga disa studentë aty rrotull, të cilët kanë njoftuar menjëherë zjarrfikësit dhe policinë për të shpëtuar foshnjën.

Menjëherë pas mbërritjes, zjarrfikësit kanë shkuar në një konvikt kanë zbuluar vendndodhjen e fëmijës dhe kanë çarë tubat e poshtëm duke tërhequr fëmijën e ngecur.

Aktualisht fëmija është gjallë dhe po mjekohet në qendrën spitalore.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=6uwgkFUN2Qc”]