n-euml-shkurt-klipi-i-ri-i-dhurat-euml-s_hd

Në shkurt klipi i ri i Dhuratës

n-euml-shkurt-klipi-i-ri-i-dhurat-euml-s_hdKëngëtarja e njohur, Dhurata Ahmetaj, do të publikojë në shkurt videoklipin e saj të ri.

Gjithnjë sipas burimeve që posedon Telegrafi, Dhurata do të publikojë projektin e ri gjatë muajit shkurt.

Ky projekt tash do futet në publikim të On Air Music, teksa ajo vet do t’i menaxhojë punët (pas shkëputjes së relacioneve me Bleron).

Kënga besohet se po punohet nga kompania RedBox, që është ndryshim për këngëtaren që hitet “Ama veç Pak” dhe “Shumë o Ka ma Don” i ka në firmë të krijuesit të hiteve, Nertil Morina (Nurteel) tash pronar i Massive Production.