Në Kuvend sot tri debate

Në Kuvend sot tri debate

Në Kuvend sot tri debateMbledhja e Kuvendit të Kosovës i vazhdon punimet edhe sot.

Në seancën e sotme plenare ligjvënësit do të kenë në rend dite tri debate parlamentare: lidhur me gjendjen e sigurisë në shkollat e Republikës së Kosovë (harmonizim i rekomandimeve dhe votim i tyre); mbi gjendjen e personave me aftësi të kufizuara në Kosovë dhe procesin e privatizimit të IGK “Ballkan”, në Suharekë.
N
ë fund me propozim të Grupit Parlamentar të AAK-së pritet zëvendësimi i anëtarit të saj në Komisionin parlamentar./koha/