Ndeshja me Haitin, Ja formacioni i Kosovës

Ndeshja me Haitin, Ja formacioni i Kosovës

Ndeshja me Haitin, Ja formacioni i Kosovës Gazeta e njohur belge “La Mesue” veq e ka zyrtarizuar Adnan Januzajn si lojtar të përfaqësueses së Kosovës. “La Mesue” ka parashikuar këtë formacion të Kosovës në të ardhmen e afërt, duke e futur edhe Janzuajn këtu.

Ujkani, Cana, Mavraj, T.Xhaka, Hetemaj, G.Xhaka, Behrami, Shaqiri, Januzaj, Rama dhe Mehmedi janë futur në formacionin e parashikuar nga gazeta belge.

Gazeta parashikon se FIFA e ka punën kryesore në duar sepse nëse do të mundësoi Kosovës që të ketë anëtarësim të plotë, atëherë ky formacion do të bëhet realitet.