Fluturimet vendore dhe ndërkombëtare në Athinë

Ndalen fluturimet vendore dhe ndërkombëtare në Athinë

Kontrolluesit fluturimeve në Greqi kanë filluar grevën duke bërë që kompanitë ajrore të shtyjnë ose anulojnë dhjetëra fluturime në linjat vendore dhe ndërkombëtare.

Në aeroportin ndërkombëtar të Athinës janë anuluar 78 fluturime, ndërsa 79 janë shtyrë për më vonë. Është paralajmëruar se greva do të zgjatë 4 orë.

Sindikata i kontrolluesve kërkon që qeveria në formë të prerë të zbaroj rregullat për trafikun ndërkombëtar.