Mrekullia e jetës: Fotoja e bërë hit gjatë një lindje

Mrekullia e jetës: Fotoja e bërë hit gjatë një lindje

Mrekullia e jetës: Fotoja e bërë hit gjatë një lindje Kjo fotografi befasuese është kthyer në një hit në këto ditë të para të vitit 2013. Ajo është përhapur me shpejtësi në internet dhe lexuesit e quajnë si mrekullia e jetës.

Ajo është realizuar nga amerikani Randy, ndërkohë që gruaja e tij, Alicia, po lindte vajzën e tyre Nevaeh me operacion cezarian.Randy, që ishte i pranishëm në sallë, u thirr nga doktori.

Hej, ajo po më kap gishtin,” i tha doktori.Kështu që vrapova aty dhe shkrepa këtë foto, që është kaq e mrekullueshme,” thotë Randy.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Eoq0aOjNJgY