0817-gtune01-ls

Mouse Computer nxjer në treg kompiuterin e lojrave

Kompania Mouse Computer ka prezantuar kompiterin e ri të lojrave NEXTGEAR-MICRO.

Bëhet fjalë për një kompiuter me sistem operimi Windows 7 Home Premium, me procesor 2.9 GHz AMD A8-3850 quad-core, kartë grafike 1 GB nVidia GeForce GTX 560, 4 GB DDR3 RAM, memorje të integruar 1 Terrabit, DVD Super drive, lexues të shumëfishtë kartash.

Ky prototip i Mouse Coputer ndodhet aktualisht në treg dhe kushton 805 $.