Monika Lubonja: Përse femrat qajnë

Monika Lubonja: Përse femrat qajnë

Të gjithë miqtë e saj që gjenden në ‘Facebook’ janë në komunikim interaktiv me të pasi është pikërisht ajo që shtron tema të ndryshme diskutimi dhe komenton mbi to.

Cështje të ndryshme, që nga më konkretet deri tek më abstraktet. Dhe pikërisht tema e fundit që kërkon mendim Monika Lubonja është: Përse femrat qajnë.

Dhe mendimet janë nga më të ndryshmet, ndërsa vetë Monika femrën e cilëson si një model të mirë, të çiltër dhe që preket shpejt.

Nuk e pranon fare idenë që femrat qajnë pasi gjërat ju shkojnë gjithmonë keq për gabime që vetë ato i kanë bërë…por thjesht mendon se kështu duhet të ndodhë dhe kaq.

Gjithsesi të gjithë miqtë ajo herë pas here i përshëndet me slogane dhe video kushtuar pikërisht femrave dhe cilësive të mira të tyre./balkanweb