Modeli i ri Fiat 500L Living

Modeli i ri Fiat 500L Living

Modeli i ri Fiat 500L Living“Fiat” i paraqet Fiat 500L Living, modeli i ri i cili premierën e tij zyrtare do ta ketë në muajin korrik. Automjeti është i rehatshëm dhe i qëndrueshëm si karavani apo limuzina nga segmenti C me hapësirën dhe shkathtësinë e makinës MPV.

Fiat 500L Living siguron vlera të mëdha sa i përket rehatisë, hapësirës dhe bartjes, që është dëshmuar me hapësirën e bagazhit prej 638 dm3.

Kjo makinë do të pajiset me motorë me benzinë, atë 1.416 V me 95 kuaj fuqi dhe me motorin 0.9 TwinAir Turbo me 105 kuaj fuqi, si dhe me dy motorë turbo me naftë, atë 6 MultiJet II me 105 kuaj fuqi dhe me motorin 1.3 MultiJet II me 85 KF, ndërsa ky i fundit vjen me sistemin automatik të transmetimit të forcës