Miranda Kerr 'përçahet' me familjen?

Miranda Kerr ‘përçahet’ me familjen?

Miranda Kerr 'përçahet' me familjen?Familja e saj përfshirë edhe nënën, babin dhe gjyshja e saj,kanë bërë lutje të habitshme për ta takuar nipin/stërnipin e tyre, pasi që duket se ata nuk e kanë parë Flynn për më tepër se një vit.

Mediat australiane flasi për një përqarje në mes të modeles Miranda Kerr dhe familjes së saj.

Megjithatë supermodelja 30 vjeqare nuk dukej aq e mërzitur kur u kthye në rrugët e Nju Jork-ut pas paraqitjes në një pistë të modës të premten./BS/