Ministri bullgarë shqyen para gazetarëve flamurin e Kosovës

Ministri bullgarë shqyen para gazetarëve flamurin e Kosovës

Ministri bullgarë shqyen para gazetarëve flamurin e Kosovës Një gjest i rëndë për popullin shqiptarë ka ndodhur në një konferencë për gazetarët në Bullgari.Ministri Pavel Cernev ka shqyer para gazetarëve flamurin e Kosovës, gjë që ka irrituar të pranishmit në konferencë.

Ministri ka rrëmbyer nga duart e një gazetari flamurin e kosovës dhe më pas e ka shqyer atë para tyre.Sakaq, pritet që ndaj ministrit të ketë një masë disiplinore pasi flamuri është symbol i një kombi.