Michelle Obama shkakton debat

Michelle Obama shkakton debat

Michelle Obama ka shkaktuar debat në Shtetet e Bashkuarta të Amerikës për shfaqjen e saj të fundit publike…diskutimi është përqendruar te ngjyra e thonjve të këmbes.

Duket se ngjyra blu nuk i ka pëlqyer shumë njerëzve, pasi e kanë cilësuar si jo fort të gjetur për një Zonjë të Parë.

Michelle gjithnjë ka lënë përshtypje të mirë për veshjen e saj dhe ‘look’-un perfekt. Por mjafton vetëm një ngjyrë thonjsh që njerëzit të flasin kundër…fundja ajo është Zonjë e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.