Mësuesja përjashton nga mësimi vajzat, kishin pantallona të ngushta

Mësuesja përjashton nga mësimi vajzat, kishin pantallona të ngushta

Mësuesja përjashton nga mësimi vajzat, kishin pantallona të ngushtaPrindërit e 3 vajzave janë ankuar se vajzat e tyre kanë rënë në depresion pasi mësuesja u ka thënë se pantallonat që ato vishnin ishin shumë të ngushta.

Nënat e nevrikosura tregojnë se ato qanin dhe nuk hanin gjithë ditën sepse mendonin se ishin të shëndoshta pas atyre që mësuesja u kishte thënë.

Uniforma e adoleshente e cila kishte si veshje të poshtme pantallona të zeza, sipas mësueses së shkollës Headland në Bridlington nuk duhej të binte aq e ngushtë pasi tregon më shumë pjesë trupi.

Jaydee Hart , Chloe Gregory, and Amelia Wileman, të treja nga 13 vjeçe kanë thënë se mësuesja i kishte përjashtuar nga klasa për pantallonat e tyre të ngushta duke u thënë se ‘Nuk ishte faji i saj që nuk gjenin pantallona më të mëdhenj.”

Kjo situatë në shkollë është bërë problem duke akuzuar mësuesen për pakujdesi dhe sjellje jot ë mirë më nxënësit.