Meryem Uzerli (Hyrem) bëhet nënë

Meryem Uzerli (Hyrem) bëhet nënë

Meryem Uzerli (Hyrem) bëhet nënëAktorja e njohur turke Meryem Uzerli e njohur si Hyrem Sulltan ka sjellur në jetë një vajzë.Vajza quhet Lara dhe lajmin për ardhjen e saj në jetë e ka bërë vetë Meryem përmes faqes së saj zyrtare në facebook.

Aktorja e njohur pati një aferë dashurie me Can Ates me të cilin është ndarë për shkak të disa mosmarrëveshjeve që kishte më herët dhe vendosi të largohet drejt Gjermanisë që e vetme të lind dhe të rrisë vajzën, duke i dhënë fund edhe rolit të saj të popullarizuar si Hyrem.

Pas lindjes, fjalë të shumta thuhet se Meryem do të rikthehet përsëri në një tjetër rol atë te Kosem Sulltan.