55

Më 11 gusht fillon ramazani

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se muaji i madhëruar i Ramazanit fillon ditën e mërkurë, më 11 gusht 2010.

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Bashkësisë Islame të Kosovës përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.