Martin: Homoseksualiteti qe filloi nga homofobia

Martin: Homoseksualiteti qe filloi nga homofobia

Martin: Homoseksualiteti qe filloi nga homofobiaRicky Martin me vite ishte ndjere i turperuar lidhur me homoseksualitetin e tij.

Fituesi i cmimit Grammy, i cili tregoi se ishte gay ne vitin 2010, kishte luftuar me vjet per te pranuar orientimin e tij seksual duke refuzuar te pranonte nje gje te tille ne shume intervista.

Ylli nga Puero Rico ka kujtuar per “GQAustralia” eksperiencat e dhimbjeve kunder impulseve te tij, duke marre parasysh turperimin qe ndjente pasi ishte rritur si katolik.

Isha shume i zemeruar, shume kembengules. Shikoja meshkujt gay dhe mendoja: nuk jam si ata, nuk dua te jem si ata, ky nuk jam une. Ndihesha i turperuar. Isha homofobik, ka thene kengetari.

Ricky ne vitin 2008 eshte bere baba I dy djemve binjak, Matteo dhe Valentino, te cilet u linden nga nje nene surrogate. Aktualisht ai eshte ne lidhje dashurie me Carlos González Abella.