Martesa e Beyonce në krizë?

Martesa e Beyonce në krizë?

Martesa e Beyonce në krizë?Sipas portalit MediaTakeOut aludohet se Beyonce dhe Jay-Z po perjetojnë problem martesore. Kjo pasi sipas këtij portal këngëtarja e famshme vuri një status në Facebook që nënkuptonte një lloj “sulmi” ndaj bashkëshortit të saj Jay-Z.

Ky portal I cili nuk mund të kosiderohet edhe si shumë I besueshëm shpjegon se Beyonce përdori adresën e saj private në Facebook për të postuar ca vargje të këngës së kënduar nga Lauryn Hill në spektaklin Ex-Factor.

Këto vargje flasin për një femër që ndahet nga I dashuri I saj.

Ajo që e bëri të besueshëm këtë lajm për taishte fakti se ajo ndryshoi pak tekstin duke vënë emrin e saj në vend të femrës që po ndahet nga I dashuri në këngë. Më poshtë keni edhe statusin që Beyonce pretendohet të ketë vënë në Facebook.