majmuni

Majmuni dhe ariu garojnë me biçikletë, gara përfundon me gjakderdhje

majmuniGara ndërmjet majmunit dhe ariut me biçikletë përfundoi me sulmin që i shokoi shikuesit në Kopshtin e Kafshëve në Shangai.

Në internet u paraqet xhirimi nga Kina dhe për të nuk ka shumë shënime. Në fillim shihet se si ariu dhe dy majmunë garojnë në shtegun e rrumbullakët në përcjellje të trajnerëve.

Pas dhjetë sekondash majmuni dhe ariu bëjnë ndeshje dhe atëherë filloi gjakderdhja e njëmendtë në shteg. Ariu sulmoi majmunin e trajnerët u përpoqën ta nxjerrin nga kthetrat vdekjesjellëse. Edhe pse s’ka shënime se si mbaroi, ka pak gjasa që majmunit ë ketë shpëtuar nga ky sulm.